Gezichtsbehandelingen, Mani-Q, MYscara en epileren met touw. Kom voor een schoonheidsbehandeling in Oude Pekela naar Beautyfull by Charelle.

Voor een heerlijk ontspannende schoonheidsbehandeling in Oude Pekela bent u bij schoonheidssalon Beautyfull by Charelle aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor:

· Gezichtsbehandelingen
Een behandeling duurt 30 tot 90 minuten, afhankelijk van waar u voor kiest. U kunt ook kiezen voor een hydrovital behandeling (bij een droge of ouder wordende huid), een anti-aging treatment of een kruidenpeel. En waarom zouden mannen niet naar de schoonheidssalon gaan? Bij Beautyfull by Charelle kunnen zij terecht voor een speciale mannenbehandeling.

· Mani-Q
Dé oplossing voor dunne, zwakke of poreuze nagels. U hebt de keuze uit transparante of gekleurde gelnagels. Mani-Q is ijzersterk en blijft minimaal drie weken zitten.

· MYscara
Semipermanente mascara, die twee tot drie weken blijft zitten en 100% waterproof is. Dag en nacht een verzorgde look, ook als u wimperextensions hebt.

· Epileren met touw
Dit is een manier van ontharen die in het Egypte uit de tijd van Cleopatra al gebruikt werd. Het is een heel hygiënische manier van ontharen, omdat de handen niet in de buurt van de onthaarde huid komen. Omdat er niet gewerkt wordt met crèmes of zalfjes is deze methode ook zeer geschikt voor mensen met een allergie.

Wilt u een afspraak maken voor een van deze schoonheidsbehandelingen in Oude Pekela van Beautyfull by Charelle? Of hebt u er vragen over? Maak dan gebruik van het formulier op de website om contact met ons op te nemen. Bellen kan natuurlijk ook. Ons telefoonnummer is 06-15299844. Wij hopen u snel welkom te heten!