Het is al een hele oude traditie uit Egypte en Turkije (het wordt daar threading of khite genoemd), maar wordt nu ook trendy in Nederland.

1681619

In Arabische landen kennen alle vrouwen deze methode. Wanneer men bij elkaar op visite gaat, passen de vrouwen deze methode onderling toe. Hierbij volgen zij het voorbeeld van Cleopatra en haar vriendinnen. Behendig twisten zij met het draadje over het gezicht.

Hygiëne

Doordat de handen het te ontharen gebied niet aanraken, is deze methode heel hygiënisch. Je kunt van tevoren je huid wat zachter maken met crème, maar het hoeft niet. Een nabehandeling met verzachtende crème is wel aan te bevelen, dat maakt je huid weer lekker zacht.

Pijn

De pijn die men voelt, is te vergelijken met het epileren van de wenkbrauwen en het harsen van de bovenlip. De eerste keer zal de huid even moeten wennen aan het uittrekken van de haartjes met een draadje. De volgende behandelingen worden alleen maar pijnlozer.

Allergieën

Voor mensen met allergieën is deze methode uitermate geschikt. Doordat er niet met producten op de huid gewerkt wordt, is de huid na afloop niet geïrriteerd. De roodheid na de behandeling is te verwaarlozen

De voordelen

  • het brengt wenkbrauwen beter in vorm
  • het werkt sneller, dan de pincet
  • het is beter voor de huid dan de harsmethode
  • het verwijdert alle donshaartjes, zonder dat het haargroei versnelt of de structuur van het haar dikker maakt

Bel 0615299844 voor een afspraak of voor meer informatie.